Zařízení & příslušenství
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
2 pražmy královské, očištěné a vykuchané (cca 400 gramů)
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře
-
30 gramů olivového oleje plus podle chuti
-
1 - 2 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce čerstvé petržele
-
300 gramů cherry rajčat
-
500 gramů brambor oloupaných, nakrájených na plátky
-
200 gramů mléka
-
15 gramů másla
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
26 g
Kalorie
1580 kJ /
377 kcal
Tuk
16.78 g
Vláknina
4.71 g
Sacharidy
31.88 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špenátový salát s kuřetem a se sušenými rajčaty
35min.
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min.
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min.
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1hod.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Pstruh se zelenou čočkou
35min.
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1hod.
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min.