
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di lievito di birra fresco (la dose esatta è 0,1 g)
- 75 g di farina tipo 1 w 280 (vedere varianti) + q.b. per infarinare
Impasto
- 150 g di farina tipo 1 w 280 + q.b. (vedere varianti)
- 45 g di acqua
- 4 ½ g di sale
- 1 ½ g di lievito di birra fresco
- 45 g di cubetti di ghiaccio
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 230 kcal / 962 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette
4hod.
Pane alle olive
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Lievito madre
72hod. 15min
Corona bordolese
5hod. 20min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5hod. 30min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2hod. 15min
Bretzel (di Luca Montersino)
3hod.
Rosette
5hod. 20min
Grissini stirati
2hod.
Ciabattine veloci
3hod. 10min
Pane pugliese
29hod. 20min