Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di lievito di birra fresco (la dose esatta è 0,1 g)
- 75 g di farina tipo 1 w 280 (vedere varianti) + q.b. per infarinare
Impasto
- 150 g di farina tipo 1 w 280 + q.b. (vedere varianti)
- 45 g di acqua
- 4 ½ g di sale
- 1 ½ g di lievito di birra fresco
- 45 g di cubetti di ghiaccio
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lievito madre
72h 15min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane pugliese
29h 20min
Pane multicereali
17h 30min
Panini rosette
23h 20min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24h 30min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Baguette
4h
Il pane di Altamura
4h
Baguette tradizionale
15h 35min