Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache al cioccolato bianco
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Macarons
- 300 g di zucchero
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 40 g di acqua
- 150 g di farina di mandorle
- 110 g di albumi
- 2 gocce di limone
Freakshake
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di gelato al cioccolato bianco
- 130 g di latte intero freddo
- confetti al cioccolato colorati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5644 kJ / 1349 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 119.4 g
- Tuk
- 88.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20min
Sacher Torte
2 Std. 30 Min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 Std. 25 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Panna montata
10 Min
Freakshakes ai waffles
50 Min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Naked cake al cioccolato
4 Std.
Rotolo decorato
1 Std. 5 Min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30min
Cream tart
4 Std.