Kompatibilní verze
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Financier gianduja
- 220 g di uova intere
- 300 g di zucchero grezzo di canna muscovado
- 200 g di burro morbido, in pomata
- 100 g di cioccolato al latte fuso
- 130 g di farina debole (180 W)
Torta bavarese ai tre cioccolati
- 450 g di latte intero
- 22 g di agar agar (vedere consigli)
- 80 g di zucchero
- 230 g di tuorli
- 130 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro di cacao
- 130 g di cioccolato al latte a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di panna montata
Glassa al cioccolato al latte
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 g di agar agar
- 190 g di cioccolato al latte a pezzi (2-3 cm)
- 75 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
- 35 g di burro di cacao
- 35 g di sciroppo di glucosio
- 10 g di latte in polvere magro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3475.8 kJ / 830.7 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 58.2 g
- Nasycený tuk
- 34.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 97.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sacher Torte
2u. 30min
Éclair ciocco-caffé
12h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Salsa al caramello
35 min
Crema pasticcera
15 Min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min