Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jahodová omáčka
- 600 gramů jahod, napůl
- 160 gramů cukru krupice
- 2 citróny, pouze vymačkaná štáva
Smetanový krém s mátou
- 1 citrón, nejlépe bio, pouze kůra bez bílé části
- 800 gramů plnotučného mléka
- 8 lístků máty, čerstvé, omyté a osušené
- 120 gramů cukru krupice
- 3 vejce
- 1 žloutek
- 60 gramů hladké mouky
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
Dokončení
- 8 - 10 cukrářských piškotů
- 16 lístků máty čerstvé
- 8 jahod
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta s borůvkami
6 Std. 30 Min
Čokoládové fondue s ovocem a oříšky
20min
Broskvový dort
12u. 35min
Bulgurové sushi s lososem
Keine Bewertungen
Quinoa dezert s malinovým přelivem
Keine Bewertungen
Višňovo-banánový cheesecake
5 Std. 35 Min
Trhanec s rebarborou
50 Min
Nepečený meruňkový dort s čerstvým sýrem
4 Std.
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3 Std. 40 Min
Panna cotta dort s jahodami
6 Std. 30 Min
Letní ovocný dort
12u. 35min
Panna cotta
6 godz. 15 min