Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, 4 EL Saft ausgepresst
- 150 g Heidelbeeren, TK, aufgetaut
- 480 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 170 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 5 Eier
- 4 TL Backpulver
- 100 g Milch
- 2 EL Puderzucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 124 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Sandkuchen
1h 30min
Zitronenkuchen
4h
Kirschkuchen vom Blech
1h 20min
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min
Schmand-Apfel-Kuchen
1h 30min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Beeren-Blechkuchen
1h 30min
Käsekuchen
4h 30min
Saftiger Himbeerkuchen
1h 30min
Pfirsichkuchen vom Blech
1h 10min