Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 600 g di filetti di orata fresca (150 g circa a filetto)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di peperoni rossi e gialli a dadini (1-2 cm)
- 50 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 126.1 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 73.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 Min
Orata al sale
40 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2j 30 menit
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1j 20 menit