Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 600 g di filetti di orata fresca (150 g circa a filetto)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di peperoni rossi e gialli a dadini (1-2 cm)
- 50 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 126.1 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 73.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min