Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 600 g di filetti di orata fresca (150 g circa a filetto)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di peperoni rossi e gialli a dadini (1-2 cm)
- 50 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5092 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 126.1 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 73.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Salmone al cartoccio
35min
Orata al sale
40 min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1 godz.
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Salmone al coriandolo
40 min