Zařízení & příslušenství
Rebarborový crumble s ovesnými vločkami
Příprava 15min.
Celkový 55min.
6 porcí
Suroviny
-
150 - 180 gramů hnědého cukru
-
citrónovou kůru z 1 citrónu (nejlépe bio), bez bílé části
-
500 gramů rebarbory na kousky 2–3 cm
-
15 gramů citrónové šťávy (podle chuti)
-
100 gramů ovesných vloček
-
100 gramů hladká mouka
-
100 gramů másla na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4.2 g
Kalorie
1551.9 kJ /
370.7 kcal
Tuk
15.2 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
57.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní menu II
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Pesto z medvědího česneku
20min.
Pesto z medvědího česneku s dýňovými semínky
10min.
Rebarborovo-jahodový koláč
1hod.
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1hod. 55min.
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1hod. 20min.
Rebarborový crumble
55min.
Mrkvové dortíky
50min.
Cuketové lasagne se sýrem
1hod.
Švestkový koláč
1hod. 40min.
Bábovka s podmáslím
45min.
Rakouský makovec (bez lepku)
50min.