Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ - 1 stroužek česneku
-
1
čerstvá chilli paprička, bez semínek
nebo ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře - 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 250 gramů čerstvého tuňáka, na 3cm kostky
- ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvé bazalky
- 400 gramů cherry rajčat, na čtvrtky (viz Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborová kari polévka
35 min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1 Std.
Penne se slávkami
1 Std. 5 Min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 Min
Omáčka arrabbiata
40 min
Boloňské ragú
1h 15 min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1 Std.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 min