Zařízení & příslušenství
Rajčatová omáčka s tuňákem
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
½ - 1 stroužek česneku
-
½ čajové lžičky mletého kajenského pepře1 čerstvá chilli paprička bez semínek
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
250 gramů čerstvého tuňáka na 3cm kostky
-
½ čajové lžičky soli
-
30 gramů nakládaných kaparů scezených
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 snítka čerstvé bazalky
-
400 gramů cherry rajčat na čtvrtky (viz Tip)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17 g
Kalorie
1063 kJ /
254 kcal
Tuk
19 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1hod.
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min.
Omáčka puttanesca
45min.
Guacamole s kaviárem
10min.
Mug cake s borůvkami
10min.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45min.
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min.
Špagety s rajčaty a slaninou
35min.
Banánové pancaky
40min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min.
Boloňské ragú
1hod. 15min.