
Zařízení & příslušenství
Středomořský bramborový salát
Příprava 30min
Celkový 1hod. 10min
8 porcí
Suroviny
-
neoloupaných mandlí50 gramů
-
salátových brambor neoloupaných, na plátky (1 cm)1000 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
vody až k rysce max. naplnění1000 - 1400 gramů
-
čerstvé petržele jen lístky½ svazku
-
stroužek česneku (volitelně)1
-
vypeckovaných černých oliv60 gramů
-
sušených rajčat, v oleji scezených60 gramů
-
olivového oleje50 gramů
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
feta sýru rozdrobeného200 gramů
-
cherry rajčat napůl200 gramů
-
rukoly150 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
317 kcal /
1323 kJ
Protein
7 g
Tuk
20 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Bramborové saláty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1hod. 15min
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min
Halloumi salát
20min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1hod. 40min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Mexický quinoa salát
30min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min
Caesar salát s kuřecím masem
50min