Zařízení & příslušenství
Středomořský bramborový salát
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
8 porcí
Suroviny
-
50 gramů neoloupaných mandlí
-
1000 gramů salátových brambor neoloupaných, na plátky (1 cm)
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1000 - 1400 gramů vody až k rysce max. naplnění
-
½ svazku čerstvé petržele jen lístky
-
1 stroužek česneku (volitelně)
-
60 gramů vypeckovaných zelených oliv60 gramů vypeckovaných černých oliv
-
60 gramů sušených rajčat, v oleji scezených
-
50 gramů olivového oleje
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
200 gramů feta sýru rozdrobeného
-
200 gramů cherry rajčat napůl
-
150 gramů rukoly
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7 g
Kalorie
1323 kJ /
317 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
4.3 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bramborové saláty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min.
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min.
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1hod.
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min.
Těstovinový salát s fetou a olivami
1hod. 40min.
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Salát z červené řepy
10min.
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min.
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min.
Salát 5 sekund
5min.