Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů čerstvé petržele, pouze lístky
- 30 gramů loupaných vlašských ořechů
- 60 gramů jarní cibulky, oloupané, na hrubo nakrájené
- mořská sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 60 gramů majonézy
- 250 gramů čerstvého sýru, např. Lučiny
- 180 gramů tuňáka konzervovaného v oleji, scezeného
- Nutriční hodnoty
- na 50 gramů
- Kalorie
- 7380 kJ / 1760 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 165 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát ze sladké kukuřice, pórku a jablek
30 min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min
Paprika a pórek s balzamikem
30 min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25 min
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20 min
Avokádová pomazánka
7 min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1h 15min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min
Řecké tzatziki
20 min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10min
Pomazánka ze sušených rajčat
10min
Pomazánka z červené řepy
5min