Zařízení & příslušenství
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
Příprava 5min.
Celkový 15min.
520 gramů
Suroviny
-
15 gramů čerstvé petržele pouze lístky
-
30 gramů loupaných vlašských ořechů
-
60 gramů jarní cibulky oloupané, na hrubo nakrájené
-
mořská sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
60 gramů majonézy
-
250 gramů čerstvého sýru např. Lučiny
-
180 gramů tuňáka konzervovaného v oleji scezeného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 50 gramů
Protein
60 g
Kalorie
7380 kJ /
1760 kcal
Tuk
165 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2015
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rillettes z uzeného lososa
10min.
Vajíčkový salát v křupavých velikonočních mističkách
1hod.
Jogurtový dip s brusinkami a kari
20min.
Ředkvičková pomazánka
5min.
Pomazánka z kozího sýra
10min.
Pomazánka z uzené makrely
15min.
Kaparová pomazánka se sardinkami
5min.
Tuňákové máslo s kapary
5min.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min.
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10min.
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min.
Pomazánka z makrely
20min.