Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů čerstvé petržele, pouze lístky
- 30 gramů loupaných vlašských ořechů
- 60 gramů jarní cibulky, oloupané, na hrubo nakrájené
- mořská sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 60 gramů majonézy
- 250 gramů čerstvého sýru, např. Lučiny
- 180 gramů tuňáka konzervovaného v oleji, scezeného
- Nutriční hodnoty
- na 50 gramů
- Kalorie
- 7380 kJ / 1760 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 165 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomazánka z uzené makrely
15 Min
Balkánská pomazánka
15 Min
Tuňákové máslo s kapary
5 Min
Rillettes z uzeného lososa
10 Min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10 Min
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10 Min
Mrkvovo-rukolový dip
40 min
Pomazánka z červené řepy
5 Min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 Min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10 Min
Pomazánka ze sušených rajčat
10 Min
Třená niva
5 Min