
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů čerstvé petržele pouze lístky
- 30 gramů loupaných vlašských ořechů
- 60 gramů jarní cibulky oloupané, na hrubo nakrájené
- mořská sůl dle chuti
- pepř černý, mletý dle chuti
- 60 gramů majonézy
- 250 gramů čerstvého sýru např. Lučiny
- 180 gramů tuňáka konzervovaného v oleji scezeného
- Nutriční hodnoty
- na 50 gramů
- Kalorie
- 1760 kcal / 7380 kJ
- Protein
- 60 g
- Tuk
- 165 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ředkvičková pomazánka
5min
Paštika z kachních jater
45min
Datlovo-sýrová paštika
5min
Tuňákové máslo s kapary
5min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min
Pomazánka z krabích tyčinek
10min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10min
Dip s datlemi a kari
5min
Hermelínová pěna
10min
Pomazánka ze sušených rajčat
10min
Pomazánka z červené řepy
5min