Tuňákový dip s vlašskými ořechy
TM31 TM5 TM6

Tuňákový dip s vlašskými ořechy

5.0 (58 hodnocení)

Suroviny

  • 15 gramů čerstvé petržele, pouze lístky
  • 30 gramů loupaných vlašských ořechů
  • 60 gramů jarní cibulky, oloupané, na hrubo nakrájené
  • mořská sůl, dle chuti
  • pepř černý, mletý, dle chuti
  • 60 gramů majonézy
  • 250 gramů čerstvého sýru, např. Lučiny
  • 180 gramů tuňáka konzervovaného v oleji, scezeného

Nutriční hodnoty
na 50 gramů
Kalorie
7380 kJ / 1760 kcal
Protein
60 g
Sacharidy
8 g
Tuk
165 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty