Tuňákový dip s vlašskými ořechy

Tuňákový dip s vlašskými ořechy

4.9 73 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
520 gramů

Suroviny

  • 15 gramů čerstvé petržele pouze lístky
  • 30 gramů loupaných vlašských ořechů
  • 60 gramů jarní cibulky oloupané, na hrubo nakrájené
  • mořská sůl dle chuti
  • pepř černý, mletý dle chuti
  • 60 gramů majonézy
  • 250 gramů čerstvého sýru např. Lučiny
  • 180 gramů tuňáka konzervovaného v oleji scezeného

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 50 gramů

Protein 60 g
Kalorie 7380 kJ / 1760 kcal
Tuk 165 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...