Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 gramů červeného vína (1 láhev)
- 1 badyán
- 2 pomeranče, bio
- 80 gramů krupicového cukru
- 2 svitek skořice, napůl
- 3 hřebíčky
- 10 kuliček černého pepře
- 1 centimetr čerstvého zázvoru, oloupaného, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Kávovo-karamelový likér
35min
Pusinky s borůvkovým krémem
3h 30min
Čokoládový krém s banány
15min
Vaječný likér s mákem
1 Std. 20 Min
Kuličky pink kiss
1 Std. 20 Min
Vařená jasmínová rýže
35min
Zelený dort s citrónovou polevou
4 godz. 30 min
Vaječný likér se šafránem
2 godz. 25 min
Vánoční punč z lesních plodů
20 min
Pomerančový chlebíček
50min
Svařené víno
10min