Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 gramů červeného vína (1 láhev)
- 1 badyán
- 2 pomeranče, bio
- 80 gramů krupicového cukru
- 2 svitek skořice, napůl
- 3 hřebíčky
- 10 kuliček černého pepře
- 1 centimetr čerstvého zázvoru, oloupaného, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fialkový sirup
2h 30min
Pomerančový punč
10 Min
Vánoční mandle
20min
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
45 min
Vánoční punč z lesních plodů
20min
Domácí čokoláda jako dárek
1 Std. 15 Min
Mandlovo-karamelové hvězdičky
1 Std. 15 Min
Malinovo-kokosové řezy s bílou čokoládou
4 Std.
Pečené ořechy na sladko
1 Std. 5 Min
Svařené víno
10 Min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13hod. 30min
Bezinkový sirup
2 Std. 25 Min