Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La farofa
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'huile végétale
- 130 g d'oignons, coupés en morceaux
- 250 g de farine de manioc
- 1 pincée de sel
La moqueca
- 160 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 300 g de poivron rouge, coupé en rondelles
- 300 g de poivron vert, coupé en rondelles
- 600 g de filets de poisson
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre blanc en grains
- 2 gousses d'ail
- 1 piment rouge frais
- 50 g d'huile végétale
- 600 g de tomates concassées en conserve
- 500 g de crevettes crues, décortiquées
- 200 g de lait de coco
- coriandre fraîche ciselée, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2515.7 kJ / 601.3 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 54.1 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 1145.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gambas aux épices et coriandre
25min
Korma de fruits de mer
40min
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
3h 45min
Ragoût de poisson aux épices
1 Std. 45 Min
Bar façon thaïe
35min
Curry rouge thaï
1h
Crevettes exotiques coco-gingembre
20min
Curry de poulet du Mozambique
45 Min
Avril - Bouillon de gambas à la citronnelle
1h
Curry de crevettes et choux pak-choï
40min
Bobó de crevettes
45 Min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min