Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de fromage des Alpes, type comté ou beaufort (voir "Conseil(s)"), coupé en morceaux
- 2 c. à café de bouillon de légumes en pâte
- 250 g de quinoa
- 1200 g d'eau
- 350 g de blancs de poireau, coupés en rondelles (1 cm)
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 40 g de jus de citron vert
- 60 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de raisins noirs sans pépins, coupés en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de quinoa, carottes et clémentines
25 min
Taboulé de quinoa exotique aux crevettes
45 min
Salade de boulgour, fèves et radis
1 Std.
Bowl de légumes tout vert
50 min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25 min
Salade de sarrasin, concombre et feta
50 min
Salade de quinoa aux deux haricots
45 min
Salade de quinoa et poulet
55 min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35 min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45 min
Blé, lentilles, cranberries, noix et mimolette
25 min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 min