Kompatibilní verze
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La polenta
- 40 g de comté
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
Les tomates farcies
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil plat frais
- 1 bouquet de basilic frais
- 30 g de chapelure
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 6 tomates à farcir, de belle taille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscous végétarien
35 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Riz aux courgettes, guacamole et tortillas
35 Min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20 min
Couscous végétarien
35 Min
Caponata sicilienne
55min
Polenta aux olives
45min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24 Std. 45 Min
Canapés de polenta sans gluten
2h 30 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min