Kompatibilní verze
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La polenta
- 40 g de comté
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
Les tomates farcies
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil plat frais
- 1 bouquet de basilic frais
- 30 g de chapelure
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 6 tomates à farcir, de belle taille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Galette de riz aux petits légumes à l'indienne
2 Std. 30 Min
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1 Std. 35 Min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1 Std.
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
2 Std. 45 Min
Croquettes de quinoa
1 Std.
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 Std. 35 Min
Galettes de pois chiche à la tomate
30 Min
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1 Std. 15 Min
Polenta aux olives
45 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min