Kompatibilní verze
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La polenta
- 40 g de comté
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
Les tomates farcies
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil plat frais
- 1 bouquet de basilic frais
- 30 g de chapelure
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 6 tomates à farcir, de belle taille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto méditerranéen à l'orge
55 Min
Couscous végétarien
35min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 godz. 20 min
Blanquette de panisse
1h 30min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45 Min
Socca aux légumes d'été
55 Min
Polenta aux olives
45 Min
Risotto de quinoa à la provençale
30 Min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1 godz. 45 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min