Kompatibilní verze
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les gambas
- 30 g de morilles déshydratées
- 30 g de pois chiches blancs secs
- 12 gambas crues
- 2 blancs d'œufs battus
Le bouillon crémé de morilles et la garniture
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 30 g de morilles déshydratées
-
400
g de bouillon de volaille
nebo 400 g d'eau - 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 8 asperges vertes
- 200 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2216 kJ / 533 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Gravlax de canard aux agrumes
12 godz. 30 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12h 20min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15 min
Raviolis de crevettes
40 min
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
3 godz. 20 min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 min
Ravioli asperge-roquette
2 godz.
Saumon et avocat sauce teriyaki
1h 15 min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1h
Tartare de dorade à la mangue
10 dk
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1 godz. 30 min