Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu
- 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 100 gramů anglické slaniny
- 4 králičí stehna (cca 1000 gramů)
- 4 plátky sušené šunky (cca 50 gramů)
- 120 gramů bílého vína
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 500 gramů gnocchů
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2656 kJ / 634 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 29.7 g
- Vláknina
- 0.01 g
Alternativní recepty
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 Std. 10 Min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1sa
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Králík v balíčku s tymiánem
1sa 30 dk
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35 Min
Kotleta s hříbky a rýží
55 Min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45 Min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 Min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1h 10min