Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu
- 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 100 gramů anglické slaniny
- 4 králičí stehna (cca 1000 gramů)
- 4 plátky sušené šunky (cca 50 gramů)
- 120 gramů bílého vína
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 500 gramů gnocchů
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2656 kJ / 634 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 29.7 g
- Vláknina
- 0.01 g
Alternativní recepty
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Snídaně s lososem a avokádem
20 Min
Středomořský kuřecí koláč
50 min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1h 10min
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1h 40min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1h
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Krůtí plátky na houbách
50 min