Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- citrónová kůra, z 0,5 citrónu, bio
- 4 sušená rajčata, v oleji
- ¼ stroužku česneku (volitelně)
- 400 gramů krůtích prsou, 4 plátky
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 1 polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty, domácí
- 400 gramů zeleného hrášku, čerstvého, vyloupaného
- citrónová šťáva, vymačkaná z 0,5 citrónu
- 4 lístky máty, čerstvé, omyté a osušené
- 1 špetka soli, plus extra na osolení masa
- 1 špetka pepře, černého, mletého, plus extra na osolení masa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 14.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min
Mozzarellové špízy s pestem z rukoly
2 Std. 15 Min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1 Std. 30 Min
Masové kuličky s fetou
35min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 分钟
Riccotové muffiny se špenátem
35min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 Std. 45 Min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25 分钟
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 分钟
Masové kuličky s máslovou dýní a bramborem
1hod. 10min
Krůtí kuličky se špenátem
40 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min