Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 700 g Wirsing, ohne Strunk, in groben Stücken
- 400 g Bratwurst, roh
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Möhren, in Stücken
- 25 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 400 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1986 kJ / 474 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 10.8 g
Alternativní recepty
Bohneneintopf
40 min
Graupensuppe
1h
Möhren-Kohlrabi-Topf
50 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Gemüseeintopf für Hungrige
1 godz. 10 min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35 min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 min