Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 750 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 geräucherte Mettwürstchen, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 1 Porreestange (200 g), in Ringen
- 200 g Weißkohl, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1885 kJ / 450 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 8.9 g
Alternativní recepty
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1sa 10 dk
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 Min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Graupensuppe
1h
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1sa 10 dk
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 dk
Gemüseeintopf für Hungrige
1sa 10 dk
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h