Kompatibilní verze
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Wirsing, ohne Strunk
- 500 g Wasser
- 1 TL Öl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 2 Prisen Pfeffer
- 400 g Kasseler, ohne Knochen, in 4 Scheiben
Sauce
- 150 g Frischkäse
- 30 g Mehl
- ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1982 kJ / 473 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50 Min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 Min
Wirsingrouladen
1 Std. 30 Min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std.
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1 Std.
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35 Min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 Min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 Min
Kohlrabi mit Kerbelsauce, Putenstreifen und Kartoffeln
50 Min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std. 10 Min