Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sirop
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 25 g de rhum blanc
La pâte
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- farine de blé pour les moules
- 200 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée
- 6 œufs
- 300 g d'amandes en poudre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 60 g de rhum blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2183.5 kJ / 522.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 31.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Gâteau breton aux pruneaux
12 Std.
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2 Std.
Croustade aux pommes
50 Min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12 Std.
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24 Std.
Gâteau nantais et glace au rhum
13 godz. 15 min
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12 Std.
Pain de Gênes
1 Std.
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min
Galette au beurre
1 Std.