Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sirop
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 25 g de rhum blanc
La pâte
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- farine de blé pour les moules
- 200 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée
- 6 œufs
- 300 g d'amandes en poudre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 60 g de rhum blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2183.5 kJ / 522.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 31.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Gâteau nantais et glace au rhum
13u. 15min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Broyé du Poitou
1h 15 min
Gâteau magique à la noix de coco
1h 30min
Pain de Gênes
1h
Croustade aux pommes
50 min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2h
Cheesecake à la vanille cuit
13 godz. 30 min
Quatre-quarts aux poires
55 min
Flan pâtissier
4 Std. 25 Min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min