Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para la bandeja Varoma y para servir)
-
500
g de tomates maduros pelados, en trozos
nebo 500 g de tomate entero en conserva escurrido, en trozos - 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de vino blanco
- 300 g de patatas en dados
- 1 pellizco de cayena molida (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de pulpa de calabaza en dados
- 6 rodajas de merluza (aprox. 700 g) espolvoreadas con sal
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1098 kJ / 263 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 17.13 g
- Tuk
- 11.09 g
- Vláknina
- 3.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza y champiñones con limón al estragón
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Patatas, atún, tomate y espinacas
30min
Merluza con patatas
40min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Calamares con pisto
45min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30min
Merluza al curry con arroz y brócoli
45min
Verduras y pavo al vapor
30min