
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g de berenjenas tailandesas con piel (cortadas en rodajas de 2 cm)
nebo 500 g de berenjenas normales (cortadas en rodajas de 2 cm y cada rodaja en 4 trozos) - 1 cucharada de sal
- 4 - 5 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 94 kcal / 393 kJ
- Protein
- 0.7 g
- Tuk
- 8.5 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guarnición de calabacín
30min
Habas tiernas rehogadas
30min
Zanahorias estofadas agridulces
1hod.
Papillote de pencas de acelga
30min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Acelgas en adobillo
40min
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
30min
Berenjenas confitadas
35min
Calabacín confitado
40min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min