Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de zanahoria en trozos
- 100 g de nabo en trozos
- 1 diente de ajo
- 150 g de acelgas troceadas
- 100 g de patata en trozos
- 100 g de aceite de oliva
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
-
1
pellizco de hebras de azafrán
nebo ½ cucharadita de colorante alimentario - 200 g de arroz de grano redondo
- 100 g de judías blancas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 7.08 g
- Sacharidy
- 50.22 g
- Tuk
- 25.68 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35 min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Lentejas con tomate y acelgas
30 min
Mandonguilles de abadejo
1h
Sopa de los hortelanos
30 min
Pimientos rellenos de arroz
1h
Fideos con alcachofas
45 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 min
Gazpacho de mero
1h 10 min
Arroz meloso con verduras
1h
Coca de llanda
40 min