Zařízení & příslušenství
Gnocchi s lososem a hráškem
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
1000 gramů gnocchi chlazených
-
120 gramů cibule napůl
-
4 stroužky česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
20 gramů bílého vína, suchého
-
500 gramů čerstvých filetů z lososa bez kůže, nakrájených na kousky cca 3 x 2 cm
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
250 gramů smetana ke šlehání, 30-40 % tuku
-
150 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
2 polévkové lžíce čerstvé bazalky nasekané, plus na ozdobu
-
½ čajové lžičky citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
38.18 g
Kalorie
3843 kJ /
917 kcal
Tuk
41.1 g
Vláknina
0.64 g
Sacharidy
92 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Inspirace
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Farfalle v italských barvách
30min.
Gnocchi trikolóra
25min.
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30min.
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min.
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min.
Těstoviny s tuňákem
40min.
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min.
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min.
Tagliatelle se šunkou a žampióny
20min.
Špagety Carbonara
40min.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min.
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45min.