Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů gnocchi, chlazených
- 120 gramů cibule, napůl
- 4 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 20 gramů bílého vína, suchého
- 500 gramů čerstvých filetů z lososa, bez kůže, nakrájených na kousky cca 3 x 2 cm
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 250 gramů smetana, ke šlehání. 30-40 % tuku
- 150 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 2 polévkové lžíce čerstvé bazalky, nasekané, plus na ozdobu
- ½ čajové lžičky citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3843 kJ / 917 kcal
- Protein
- 38.18 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 41.1 g
- Vláknina
- 0.64 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 Min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 Min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 Min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20 Min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1 Std.
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 Min
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20 Min
Farfalle v italských barvách
30 Min
Mug cake s ricottou a borůvkami
25 Min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 Min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40 Min