Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů gnocchi, chlazených
- 120 gramů cibule, napůl
- 4 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 20 gramů bílého vína, suchého
- 500 gramů čerstvých filetů z lososa, bez kůže, nakrájených na kousky cca 3 x 2 cm
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 250 gramů smetana, ke šlehání. 30-40 % tuku
- 150 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 2 polévkové lžíce čerstvé bazalky, nasekané, plus na ozdobu
- ½ čajové lžičky citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3843 kJ / 917 kcal
- Protein
- 38.18 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 41.1 g
- Vláknina
- 0.64 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54min
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50min
Králík na špenátovém lůžku
1h 10min
Ledový salát s hovězím masem
35 Min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20 min
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20 min
Špenátové rizoto
30min
Nudle s růžovozelenou omáčkou
20 min
Mug cake s ricottou a borůvkami
25 min
Krůtí prsa s rýží
1 godz. 5 min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45min