
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 24 kcal / 101 kJ
- Protein
- 1.1 g
- Tuk
- 1.6 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Mouclade charentaise
40min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Île flottante au foie gras
25min
Langoustines sauce au whisky
1hod. 10min
Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Moules à la bretonne
55min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Mouclade
1hod.
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Moules à la crème et au vin blanc
45min