Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 101 kJ / 24 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Bûche sorbet aux trois parfums
1h 20min
Langouste au combava
55 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Queue de langouste, sauce vanille
1 godz. 35 min
Crème brûlée au champagne
2 Std. 25 Min
Saumon gravlax
60h 30min
Palourdes au cidre
35min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Mouclade
1h