Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 12 huîtres creuses (grosses)
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 101 kJ / 24 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Foie gras farci aux figues
24h
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Petits choux aux escargots
1 godz. 20 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Sauce gribiche
15min
Rognons de veau sauce madère
20min
Moules au roquefort
40min