Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia spellata e sbriciolata
- 100 g di radicchio a listarelle
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2086.8 kJ / 498.8 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 638.9 mg
Alternativní recepty
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Risotto zucchine e menta
40 Min
Risotto agli asparagi
30 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 Min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto asparagi e zafferano
35min