Risotto radicchio e salsiccia

Risotto radicchio e salsiccia

4.4 286 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di salsiccia spellata e sbriciolata
  • 100 g radicchio a listarelle
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
  • ½ cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 638.9 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 2086.8 kJ / 498.8 kcal
Tuk 20.2 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sacharidy 64.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...