Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pane a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 320 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato (peso netto)
- 2 uova
- 600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1 Std.
Polpette di tonno e curcuma
1 Std.
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Polpette di tonno e ricotta
20 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.
Polpettone croccante
1 Std.
Polpette di tacchino e spinaci
40 Min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Polpettone di pollo con pistacchi
45 Min