Zařízení & příslušenství
Drožďová polévka s pórkem
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů pórku na čtvrtky
-
50 gramů cibule
-
20 gramů másla
-
60 gramů čerstvého droždí rozdroleného
-
10 gramů hladké mouky
-
1000 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty domácí
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky pepře černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2.68 g
Kalorie
321 kJ /
77 kcal
Tuk
4.38 g
Vláknina
1.12 g
Sacharidy
6.93 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní polévky
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min.
Chlebová polévka
25min.
Cizrnová polévka se slaninou
40min.
Kmínová polévka s bramborami
30min.
Polévka z mladých kopřiv
25min.
Křenová polévka s bramborami
30min.
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min.
Fazolková polévka
35min.
Polévka z růžičkové kapusty
45min.
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min.
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min.
Kedlubnová polévka
35min.