Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů pórku, na čtvrtky
- 50 gramů cibule
- 20 gramů másla
- 60 gramů čerstvého droždí rozdroleného
- 10 gramů hladké mouky
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 321 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2.68 g
- Sacharidy
- 6.93 g
- Tuk
- 4.38 g
- Vláknina
- 1.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kedlubnová polévka
35 Min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Pórkový krém
40 min
Chlebová polévka
25min
Fazolková polévka
35 Min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Křenová polévka s bramborami
30 min
Kulajda
40 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min