
Kompatibilní verze
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasti
- 730 g di farina + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 130 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 70 g di spinaci freschi in foglia
Ripieno e ravioli
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 1 cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di filetti di cernia, senza pelle puliti, a pezzi
- 50 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 2 albumi
Sugo di pomodoro fresco al basilico
- 1 spicchio di aglio
- 750 g di pomodorini Pachino IGP
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 777 kcal / 3251 kJ
- Protein
- 35.8 g
- Tuk
- 25.9 g
- Sacharidy
- 107 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 godz. 30 min
Pappardelle al sugo di agnello
55 min
Sugo al tonno
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 godz.
Gnocchi al ragù
2 godz. 10 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 godz. 30 min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Sugo classico
55 min