Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di funghi champignon a metà
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline + q.b.
- 100 g di vino bianco secco
- 30 g di dado per brodo di pollo
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di cosce di pollo disossate, senza pelle
- 150 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1636.6 kJ / 389.7 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1753 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4h 45min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4 Std.
Pollo in umido ai funghi
50 min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2 Std. 10 Min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1 Std. 25 Min
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4 Std.
Spezzatino di vitello in cestino di pane
6h 30min
Spezzatino di carne con polenta
4 Std.