Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta

Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta

3.5 20 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
6 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di scalogno a metà
  • 2 - 3 rametti di timo fresco le foglioline + q.b.
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di funghi champignon a metà
  • 100 g di vino bianco secco
  • 30 g di dado per brodo di pollo
  • 100 g di concentrato di pomodoro
  • 150 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 800 g di cosce di pollo disossate senza pelle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1753 mg
Protein 40.4 g
Kalorie 1636.6 kJ / 389.7 kcal
Tuk 18.9 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 11.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...