Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 6 spicchi di aglio
- 1 - 2 peperoncini piccanti freschi, a pezzi (a piacere)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiai di succo di lime
- 2 cucchiai di salsa di pesce
- 100 g di fumetto di pesce
- 1 spigola (branzino) pulita (circa 500 g)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di vino di riso
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Orata al sale
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Spigole all'acqua pazza
30min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Dentice agli agrumi
45min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Pesce spada agrumato
35min