Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino sardo a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata, senza grasso
- 1630 g di acqua
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di farina di mais bramata
- 5 g di sale grosso
- 100 g di salsiccia di maiale secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2109.7 kJ / 504.2 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 55.9 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1164 mg
Alternativní recepty
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 Std. 10 Min
Salmone al pesto con pomodorini e pasta ai funghi
1h 50min
Pasta con ajvar e porro
30 Min
Zeppole sarde
3h
Tiliccas sarde
2h 20min
Papassini sardi
8h 45min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Seadas
1 Std. 5 Min