Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino sardo a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata, senza grasso
- 1630 g di acqua
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di farina di mais bramata
- 5 g di sale grosso
- 100 g di salsiccia di maiale secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2109.7 kJ / 504.2 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 55.9 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1164 mg
Alternativní recepty
Agnello al vino
40 Min
Zuppa di patate e mais
55 min
Rigatoni con salsa ai peperoni
30 min
Tiliccas sarde
2h 20min
Trippa alla romana
2 godz.
Menù: Polenta con sugo di salamelle e funghi; Muffin all'arancia e nocciole (Bimby Friend)
1h
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Zuppa di maiale e funghi
Žádné hodnocení
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min