Zařízení & příslušenství
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
1 snítka čerstvé petržele omyté a okapané
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
320 gramů těstovin tenkých, spaghettini
-
400 gramů cherry rajčat napůl
-
1 čajová lžička soli
-
1 snítka čerstvé bazalky umyté a okapané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13.35 g
Kalorie
1867 kJ /
446 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
3.93 g
Sacharidy
64.55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min.
Panellets
11hod. 20min.
Bramborový salát s lososem a avokádem
1hod. 10min.
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min.
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1hod.
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min.
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1hod.
Glazovaná karotka s medem
1hod. 20min.
Těstovinový salát s fetou a olivami
1hod. 40min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min.
Špagety all'Amatriciana
30min.
Tiramisu
5hod. 20min.