Zařízení & příslušenství
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
1 snítka čerstvé petržele omyté a okapané
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
320 gramů těstovin tenkých, spaghettini
-
400 gramů cherry rajčat napůl
-
1 čajová lžička soli
-
1 snítka čerstvé bazalky umyté a okapané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13.35 g
Kalorie
1867 kJ /
446 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
3.93 g
Sacharidy
64.55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Budha bowl salát se zelenou čočkou a chřestem
50min.
Tzatziki
10min.
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min.
Farfalle ai quattro formaggi
25min.
Římské gratinované artyčoky
45min.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Penne se slávkami
1hod. 5min.
Těstoviny penne s houbami
35min.
Korma s mořskými plody
40min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min.
Špagety all'Amatriciana
30min.
Tiramisu
5hod. 20min.