Zařízení & příslušenství
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
1 snítka čerstvé petržele omyté a okapané
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
320 gramů těstovin tenkých, spaghettini
-
400 gramů cherry rajčat napůl
-
1 čajová lžička soli
-
1 snítka čerstvé bazalky umyté a okapané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13.35 g
Kalorie
1867 kJ /
446 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
3.93 g
Sacharidy
64.55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Těstovinový salát Caprese
25min.
Špagety Carbonara
40min.
Penne se slávkami
1hod. 5min.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1hod. 40min.
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1hod. 30min.
Mac and Cheese
1hod.
Pappa al pomodoro
15min.
Středomořský bramborový salát
1hod. 10min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min.
Špagety all'Amatriciana
30min.