Zařízení & příslušenství
Bolognese classico
Příprava 20min.
Celkový 5hod.
6 porcí
Suroviny
-
1 stroužek česneku
-
150 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
150 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů cibule na klínky
-
20 gramů oleje
-
600 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
-
150 gramů červeného vína
-
200 gramů hovězího vývaru
-
120 gramů rajčatového protlaku
-
400 gramů sterilovaných drcených rajčat
-
2 bobkové listy, sušené
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
¾ čajové lžičky cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
21 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
3.6 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Demo ukázka
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jehněčí hřebínek s ratatouille, zelenými fazolkami a zapečenými bramborami
Žádné hodnocení
Tuňákový snídaňový quiche bez těsta
30min.
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
45min.
Celozrnné banánové hvězdičky
1hod.
Kubánské picadillo
50min.
Čočkový salát s lilkem
40min.
Wrapy s hráškovým hummusem s fetou a cherry rajčaty
10min.
Černobílé sušenky
2hod.
Veganské tousty s pomazánkou z pečených paprik a kešu ořechů
30min.
Hummus
5min.
Pomalu vařené chilli con carne
5hod. 5min.
Sladko kyselá vepřová žebírka
40min.