Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 150 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů cibule, na klínky
- 20 gramů oleje
- 600 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
- 150 gramů červeného vína
- 200 gramů hovězího vývaru
- 120 gramů rajčatového protlaku
- 400 gramů sterilovaných drcených rajčat
- 2 bobkové listy, sušené
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- ¾ čajové lžičky cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Banana bread
1h
Černobílé sušenky
2 Std.
Bernské rösti (TM6)
Žádné hodnocení
Migas s papričkami Padrón
Žádné hodnocení
Pečené bramborové příšerky
2h 5min
Mléčné bulky s datlemi
1h
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1h 15min
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
3h 40 min
Kuřecí casserole se spiralizovanými batáty
1h 10min
Jambalaya
1h
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1h 10min
Vepřové v mrkvi
2 Std.