Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 150 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů cibule, na klínky
- 20 gramů oleje
- 600 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
- 150 gramů červeného vína
- 200 gramů hovězího vývaru
- 120 gramů rajčatového protlaku
- 400 gramů sterilovaných drcených rajčat
- 2 bobkové listy, sušené
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- ¾ čajové lžičky cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1 Std.
Jahodový koktejl se sektem a slanými mini cheesecaky
3h 40min
Novoroční bigos
55min
Domácí šunka
49 Std.
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7h 45min
Massaman curry s kuřecím masem
1h 40min
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1h 5min
Low carb květákovo-kuřecí kari
45 Min
Aïoli
5min
Bigos
1 Std. 30 Min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8 Std. 30 Min
Hummus
5min