
Zařízení & příslušenství
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
4 portions
Suroviny
Syllabub
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar80 g
-
ginger wine100 g
-
whipping cream250 g
Stewed Rhubarb
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)200 g
-
sugar30 g
-
water30 g
-
candied ginger cut in small pieces, for garnishing
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
387 kcal /
1620 kJ
Protein
1.8 g
Tuk
25.3 g
Sacharidy
32.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

2017 CALENDAR
12 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko