Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
TM6 TM5

Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub

4.3 ( 3 hodnocení )

Suroviny

Syllabub

  • 1 lemon thin peelings of skin only
  • 80 g sugar
  • 100 g ginger wine
  • 250 g whipping cream

Stewed Rhubarb

  • 200 g rhubarb cut in pieces (3 cm)
  • 30 g sugar
  • 30 g water
  • candied ginger cut in small pieces, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
387 kcal / 1620 kJ
Protein
1.8 g
Tuk
25.3 g
Sacharidy
32.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty