Zařízení & příslušenství
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
Syllabub
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar80 g
-
ginger wine100 g
-
whipping cream250 g
Stewed Rhubarb
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)200 g
-
sugar30 g
-
water30 g
-
candied ginger cut in small pieces, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
1.8 g
Kalorie
1620 kJ /
387 kcal
Tuk
25.3 g
Sacharidy
32.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
2017 CALENDAR
12 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Bread Sauce
1hod. 25min.
Rhubarb Fool
1hod. 10min.
Stewed Rhubarb with Orange
10min.
Red Onion Gravy
25min.
Lemon Posset
2hod. 40min.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6hod. 25min.
Cauliflower Cheese
50min.
Rhubarb Ice Cream
36hod. 25min.
Rhubarb Crumble
55min.
Brandy Sauce
10min.
Cauliflower cheese
55min.
Curried Parsnip and Apple Soup
30min.