Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise
- 3 blancs d'œufs
- 35 g de sucre en poudre
- 90 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre glace maison
Le croustillant
- 200 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 40 g de pralin
- 18 crêpes dentelle, type Gavottes® émiettées
La mousse au chocolat
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 40 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La décoration
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 2 crêpes dentelle, type Gavottes®, émiettées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2405.3 kJ / 576.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 44.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Entremets aux deux chocolats
35min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Dacquoise
40min
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Gâteau mousse au praliné
13 godz.
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
Délice pomme-speculoos
12h