
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise
- 3 blancs d'œufs
- 35 g de sucre en poudre
- 90 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre glace maison
Le croustillant
- 200 g de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
- 40 g de pralin
- 18 crêpes dentelle, type Gavottes® émiettées
La mousse au chocolat
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- 40 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat noir détaillé en morceaux
La décoration
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 2 crêpes dentelle, type Gavottes® émiettées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 576.3 kcal / 2405.3 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 44.1 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1hod. 15min
Opéra
24hod.
Gâteau mousse au praliné
13hod.
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4hod. 35min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3hod.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Le rose-framboise
5hod.
Bavarois poire-chocolat
14hod. 30min
Royal au chocolat
3hod. 30min
Bûche express au praliné
45min
Bavarois aux fraises
6hod. 25min
Bavarois aux trois chocolats
15hod.