Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème pâtissière
- 250 g de lait
- 25 g de fécule de maïs
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de sucre vanillé maison
- 40 g de sucre en poudre
La pâte à brioche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 2 pincées de sel
- 25 g de sucre en poudre
- 140 g de lait
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g de pépites de chocolat
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Panini jambon-fromage
2 Std. 45 Min
Pain au chocolat
24h
Mmmh un doonut !!!
2 Std. 45 Min
Brioche de Jeanne
4h 15 min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Brioche "super bonne"
3h
Bun à burger
4h 10min
Chouquettes
1 Std.
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min