Bavarois framboise-chocolat blanc

Bavarois framboise-chocolat blanc

4.6 219 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 15hod. 30min.
8 parts

Suroviny

La ganache (à faire la veille)
  • 225 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g de chocolat blanc détaillé en carrés
La génoise (le jour même)
  • 4 œufs
  • 110 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de sucre vanillé
  • 120 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel
La mousse aux framboises (le jour même)
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de framboises fraîches
  • 70 g de sucre en poudre
  • 70 g de mascarpone très froid
  • 230 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 10 g
Kalorie 2405.9 kJ / 574.9 kcal
Tuk 34.8 g
Vláknina 4.9 g
Sacharidy 56 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...