Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache (à faire la veille)
- 225 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en carrés
La génoise
- 4 œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
La mousse aux framboises
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de framboises fraîches
- 70 g de sucre en poudre
- 230 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 70 g de mascarpone, très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2405.9 kJ / 574.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Délice pomme-speculoos
12h
Bavarois aux trois chocolats
15h
Trianon
3h
Entremets façon tiramisu
5h
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
Verano
12h 45min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 Std. 15 Min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15 min