Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La brioche
- 170 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 œufs (3 entiers et 1 battu)
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 30 g de sucre à chouquettes
- 40 g de sirop de sucre de canne
La crème pâtissière
- 250 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 25 g de fécule de maïs
- 70 g de sucre en poudre
- 3 jaunes d'œufs
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1281.8 kJ / 305.9 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 33.6 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napolitain
73h 40min
Fraisier
12hod. 45min
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Crème pâtissière
15 Min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Forêt-noire aux cerises amarena
5 Std.
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min
Pâte à chou
2 godz.
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 godz. 15 min
Mille-feuille classique à la vanille
7 godz. 10 min
Mille-feuille à partager
1h 45min
Forêt-noire
2 godz. 30 min