Velouté de champignons et chantilly au foie gras

Velouté de champignons et chantilly au foie gras

4.1 116 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

La chantilly au foie gras
  • 200 g de foie gras de canard cuit
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
Le velouté de champignons
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 700 g de champignons de Paris frais coupés en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 6 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 0 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 1817 kJ / 440 kcal
Tuk 43.2 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 5.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...