Kompatibilní verze
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La chantilly au foie gras
- 200 g de foie gras de canard cuit
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
Le velouté de champignons
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 6 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1817 kJ / 440 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 43.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Velouté de champignons et noisettes XXL
40min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Velouté de butternut, bacon et comté
35min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1 godz. 15 min
Velouté d'asperge
30 min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min