Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon
- 3 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de pomme de terre
- 1 botte de cresson frais
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tranches de pain de campagne
- 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 998 kJ / 239 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Potage Saint-Germain
45 min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Potage au poireau
30 min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 Min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Velouté d'endive
35min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min