
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g d'oignons coupés en deux
- 700 g de chair de potiron détaillée en cubes (2,5 cm env.)
- 30 g de beurre doux coupé en morceaux
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g d'eau
- 3 pincées de cannelle en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 270 kcal / 1119.5 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 22.8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30min
Velouté carotte-betterave
35min
Soupe de potiron et pomme au comté
40min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Soupe de panais
35min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Soupe à la courge et au lait de coco
55min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de butternut et patate douce
35min
Soupe de potimarron aux épices
45min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min