Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 700 g de chair de potiron, détaillée en cubes (2,5 cm env.)
- 30 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g d'eau
- 3 pincées de cannelle en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1119.5 kJ / 270 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Velouté patate douce et orange
30 min
Velouté de carotte au lait de coco
50min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30 min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min
Velouté de butternut et patate douce
35min
Soupe de potimarron aux épices
45 min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Soupe de potiron et pomme au comté
40min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min