Velouté de potiron à la cannelle

Velouté de potiron à la cannelle

4.7 313 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 130 g d'oignons coupés en deux
  • 700 g de chair de potiron détaillée en cubes (2,5 cm env.)
  • 30 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 500 g d'eau
  • 3 pincées de cannelle en poudre
  • 200 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3 g
Kalorie 1119.5 kJ / 270 kcal
Tuk 22.8 g
Vláknina 3.8 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...