Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio di oliva
- 15 g di farina
- 100 g di cipolla a pezzi
- 200 g di carote a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di senape di Digione
- 1 cucchiaio di foglioline di timo fresco + q.b.
- 500 g di patate a pasta gialla, con la buccia lavata, a pezzi (3 cm)
- 150 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo
nebo 1 dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo), sbriciolato - ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 800 g di petto di pollo, a dadini (4 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1419 kJ / 340 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette in salsa spagnola
1 Std.
Gulash tirolese
1h 30min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Stufato di pollo alla senape
40 min
Stufato di agnello con paprika
50 min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1 Std.
Goulash ungherese
1h 45 min
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 min
Zuppa di patate e funghi
20min