Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pesce misto per zuppa surgelato (cozze, vongole, seppioline,...), decongelato
- 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1085.4 kJ / 259.3 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 585.8 mg
Alternativní recepty
Cous cous di verdure e gamberi
45min
Zuppa di porcini
45min
Farro saltato con piselli e carote
45min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30min
Farro ubriaco con salsiccia
50min
Farfalle risottate con tacchino al profumo di rose e limone
40min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Orzotto ai funghi porcini
30min
Risotto alla castellana
35 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30min