Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů červené cibule
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 300 gramů lilku, nakrájeného na kostky 2 x 2 cm
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 čajová lžička oregana
- 15 gramů kaparů
- 40 gramů zelených oliv
- ½ - 1 čajová lžička balzamikového octa
- 400 gramů rajčat, nakrájených na měsíčky
- petržel, čerstvá, na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 3.35 g
- Sacharidy
- 11.68 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Musaka z červené čočky
2h 20min
Quinoa tabouleh
12 Std. 40 Min
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40 min
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1h 30 min
Ratatouille
40 min
Makadamová očka
45min
Dip z červené řepy
15 Min
Veganská feta
12 Std. 10 Min
Bigos
1h 30 min
Hummus
5 Min
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Avokádová majonéza
15 Min