Zařízení & příslušenství
Caponata
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
80 gramů červené cibule
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
300 gramů lilku nakrájeného na kostky 2 x 2 cm
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
1 čajová lžička oregana
-
15 gramů kaparů
-
40 gramů zelených oliv
-
½ - 1 čajová lžička balzamikového octa
-
400 gramů rajčat nakrájených na měsíčky
-
petržel, čerstvá na podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3.35 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
11.68 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
Žádné hodnocení
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min.
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min.
Hummus
5min.
Tabouleh s boby
50min.
Bigos
1hod. 30min.
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1hod. 25min.
Ratatouille
40min.
Aïoli
5min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min.
Tiramisu
5hod. 20min.