Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů červené cibule
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 300 gramů lilku, nakrájeného na kostky 2 x 2 cm
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 čajová lžička oregana
- 15 gramů kaparů
- 40 gramů zelených oliv
- ½ - 1 čajová lžička balzamikového octa
- 400 gramů rajčat, nakrájených na měsíčky
- petržel, čerstvá, na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 3.35 g
- Sacharidy
- 11.68 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Palak Paneer
45min
Ratatouille
40min
Červené rybí kari
30min
Tabouleh s boby
50 Min
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Žádné hodnocení
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 Min
Vitello tonato
2 Std.
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1h
Jambalaya z quinoy
35min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 Min
Hummus
5min