
Zařízení & příslušenství
Caponata
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
-
červené cibule80 gramů
-
stroužek česneku1
-
olivového oleje20 gramů
-
lilku nakrájeného na kostky 2 x 2 cm300 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
pepře černého, mletého¼ čajové lžičky
-
oregana1 čajová lžička
-
kaparů15 gramů
-
zelených oliv40 gramů
-
balzamikového octa½ - 1 čajová lžička
-
rajčat nakrájených na měsíčky400 gramů
-
petržel, čerstvá na podávání
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
122 kcal /
510 kJ
Protein
3.35 g
Tuk
7 g
Sacharidy
11.68 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1hod. 30min
Sezamové pesto
10min
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Kašmírská rýže
30min
Okurková raita s mátou
25min
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4hod. 20min
Vitello tonato
2hod.
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3hod. 20min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Hummus s pečenou paprikou
5min
Polévka Tom Yum
15min
Hummus
5min