Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 gramů parmazánu
- 900 gramů zelených fazolových lusků
- 900 gramů vody
- 2 kostky zeleninového bujónu
- 2 čajové lžičky soli
- 120 gramů cibule, napůl
- 50 gramů slaniny, pancetta
- 50 gramů másla
- 3 polévkové lžíce olivového oleje
- 60 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 200 gramů rýže, propláchnuté
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 2 polévkové lžíce petrželové natě
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2310 kJ / 552 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 54.6 g
- Tuk
- 29.2 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1h 15min
Čokoládová Šarlotka
6 Std. 20 Min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15 Min
Houbový crème brûlée
24h 35min
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2 godz. 45 min
Zabaione
15 Min
Tandoori
5 Min
Rizoto s parmazánem a jahodami
25 Min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1 Std.
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Bramborové muffiny s parmazánem
1 Std. 10 Min
Tiramisu
5h 20min