
Zařízení & příslušenství
Risi e bisi
Příprava 15min
Celkový 55min
4 porce
Suroviny
-
parmazánu35 gramů
-
zelených fazolových lusků900 gramů
-
vody900 gramů
-
zeleninového bujónu2 kostky
-
soli2 čajové lžičky
-
cibule napůl120 gramů
-
slaniny pancetty50 gramů
-
másla50 gramů
-
olivového oleje3 polévkové lžíce
-
hrášku, zeleného, mraženého60 gramů
-
rýže propláchnuté200 gramů
-
pepře, mletého¼ čajové lžičky
-
petrželové natě2 polévkové lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
552 kcal /
2310 kJ
Protein
14.9 g
Tuk
29.2 g
Sacharidy
54.6 g
Vláknina
6.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italské menu
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Mušle à la marinière
Žádné hodnocení
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Žádné hodnocení
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Zelené smoothie s avokádem a medem
5min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Vitello tonato
2hod.
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2hod.
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1hod. 5min
Smoothie bowl se špenátem a morušemi
15min
Citrónový meringue páj
3hod.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min