Zařízení & příslušenství
Risi e bisi
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
35 gramů parmazánu
-
900 gramů zelených fazolových lusků
-
900 gramů vody
-
2 kostky zeleninového bujónu
-
2 čajové lžičky soli
-
120 gramů cibule napůl
-
50 gramů slaniny pancetty
-
50 gramů másla
-
3 polévkové lžíce olivového oleje
-
60 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
200 gramů rýže propláchnuté
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
2 polévkové lžíce petrželové natě
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
14.9 g
Kalorie
2310 kJ /
552 kcal
Tuk
29.2 g
Vláknina
6.6 g
Sacharidy
54.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské menu
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min.
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Lososová klobása s tymiánem
3hod. 15min.
Polentové žabí muffiny do každé hodiny
55min.
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Šašlik s rajčatovou salsou
35min.
Piškotový ježek s dvoubarevným krémem
Žádné hodnocení
Rýžová tortilla
Žádné hodnocení
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1hod. 25min.
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Bramborová tortilla se sýrem a slaninou
50min.