Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 gramů parmazánu
- 900 gramů zelených fazolových lusků
- 900 gramů vody
- 2 kostky zeleninového bujónu
- 2 čajové lžičky soli
- 120 gramů cibule, napůl
- 50 gramů slaniny, pancetta
- 50 gramů másla
- 3 polévkové lžíce olivového oleje
- 60 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 200 gramů rýže, propláchnuté
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 2 polévkové lžíce petrželové natě
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2310 kJ / 552 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 54.6 g
- Tuk
- 29.2 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Višňové cookies s kokosem
35 Min
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Cop s tuňákem
1h 40min
Ratatouille
40 Min
Zabaione
15 Min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Okurkovo-šunkové palačinky
1 Std. 10 Min
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min
Bigos
1 Std. 30 Min
Karpatka
4 Std. 30 Min
Palak Paneer
45 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min