Zařízení & příslušenství
Risi e bisi
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
35 gramů parmazánu
-
900 gramů zelených fazolových lusků
-
900 gramů vody
-
2 kostky zeleninového bujónu
-
2 čajové lžičky soli
-
120 gramů cibule napůl
-
50 gramů slaniny pancetty
-
50 gramů másla
-
3 polévkové lžíce olivového oleje
-
60 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
200 gramů rýže propláchnuté
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
2 polévkové lžíce petrželové natě
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
14.9 g
Kalorie
2310 kJ /
552 kcal
Tuk
29.2 g
Vláknina
6.6 g
Sacharidy
54.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské menu
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Pralinky s mandlovým likérem
1hod.
Pomalu vařené telecí stew
Žádné hodnocení
Mojo Amarillo
45min.
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min.
Rizoto trikolora
1hod. 25min.
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min.
Tresčí minifishcakes s hráškem
1hod. 10min.
Vitello tonato
2hod.
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
1hod.
Musaka
1hod. 55min.