Zařízení & příslušenství
Minestrone
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
80 gramů cibule napůl
-
120 gramů pórku na kousky
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
600 gramů směsi zeleniny (např. brambory, mrkev, cuketa, řapíkatý celer, rajčata, listy mangoldu, vařené fazole, dýně), nakrájené na kousky dle potřeby
-
1000 gramů vody
-
2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
Servírování
-
1 čajová lžička soli
-
120 gramů těstovin, typu ditalini nebo podobné krátké těstoviny
-
6 čajových lžiček extra panenského olivového oleje
-
6 lístků bazalky natrhaných na kousky
-
6 - 18 čajových lžiček parmazánu, strouhaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
11 g
Kalorie
1202 kJ /
287 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
3.6 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min.
Pohankové placky s ovocem
1hod. 25min.
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1hod.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min.
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min.
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1hod. 5min.
Cuketová polévka se žampióny
30min.
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min.
Fazolková polévka
35min.
Minestrone s pancettou
25min.
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min.
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min.