Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 500 g de topinambours, épluchés et coupés en deux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 jaunes d'œufs
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- 6 blancs d'œufs
- 100 g de gruyère râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1113 kJ / 268 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatin aux navets
1h 10min
Chou-fleur en soufflé
55min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Gnocchi aux épinards
1 godz. 5 min
Parmentier de boeuf aux panais et noisettes
45min
Crumble de panais et courgettes
1 godz. 5 min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1h 30min
Mille-feuille de topinambour au quinoa
30min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min
Galettes de céleri et carotte
30min