
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 500 g de topinambours épluchés et coupés en deux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 jaunes d'œufs
- 10 g de beurre doux pour les moules
- 6 blancs d'œufs
- 100 g de gruyère râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 268 kcal / 1113 kJ
- Protein
- 12.7 g
- Tuk
- 17.3 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au chou romanesco et roquefort
1hod. 15min
Purée butternut-noisettes
50min
Gnocchis de butternut
1hod. 35min
Butternut au pesto de graines de courge
40min
Tatin aux navets
1hod. 10min
Purée de chou à la châtaigne
25min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1hod. 15min
Soufflé de potiron aux épices douces
1hod.
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1hod. 30min
Tarte au navet et au cantal
1hod. 30min
Chou-fleur en soufflé
55min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1hod. 10min