Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 500 g de topinambours, épluchés et coupés en deux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 jaunes d'œufs
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- 6 blancs d'œufs
- 100 g de gruyère râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1113 kJ / 268 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée butternut-noisettes
50 min.
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50 min.
Flans de poireau
35 Min
Tatin aux navets
1u. 10min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 Min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 Min
Soufflé de potiron aux épices douces
1h
Purée céleri-pomme
45 min